La 5a edició del torneig solidari Vicente Ferrer ha aconseguit recaptar prop de 6.000 euros que es destinaran a l’edició d’enguany del Campus Sant Cugat-Índia, que tindrà lloc a l’estiu. 10 equips han estat els protagonistes de la jornada, en categories Benjamí, Prebenjamí i Aleví. El Barça s’ha endut la victòria en les categories prebenjamí i aleví, mentre que l’Espanyol ho ha fet en la de benjamins. El SantCu, de la seva banda, ha quedat en una meritòria segona posició en Benjamins, mentre que l’Aleví A ha quedat tercer en la categoria Aleví. 

Durant tot el matí els més petits s’han enfrontat en la fase de grups, que ha tingut lloc a la ZEM Jaume Tubau i a la Guinardera. A la fase final s’han disputat les fases finals de cada categoria a la seu del SantCu. La pilota solidària, la pulsera i el sorteig de dos viatges en tren a París han estat els complements de la jornada.

El FC Barcelona s’ha imposat al Nàstic Manresa en les finals de Prebenjamí i Aleví, mentre que l’Espanyol s’ha desfet del SantCu a la final de Benjamí. La resta d’equips participants al torneig han estat el Girona FC, l’ASL Japan, l’Aquahotel, el Reus, l’Igualada, el Nàstic de Tarragona i el Vilassar.