El migcampista Isak Vural, fins ara jugador de l’Aleví A, marxa a la disciplina del Benfica. El jugador d’origen suec, que venia del club Hammarby d’Estocolm, ha participat en 9 partits aquesta temporada amb la samarreta vermell-i-negra.  En principi, el jugador es va establir a Sant Cugat amb la intenció de donar el salt amb el FC Barcelona, però finalment ha optat per provar sort al club portuguès. Des del Sant Cugat FC, la seva casa durant els darrers mesos, li desitgem moltíssima sort en la seva nova etapa!

Podeu consultar aquest enllaç del web de Sport en què es fan ressò del fitxatge i del talent d’aquest jove jugador. En aquest vídeo també trobareu detalls de la seva qualitat en la seva etapa anterior a l’arribada al nostre club.

L'Aleví A, en la seva participació a la Media Alevin Cup de Nadal
L’Aleví A, en la seva participació a la Media Alevin Cup de Nadal