Joan Garcia, el flamant nou entrenador del primer equip del Sant Cugat FC, ja s’ha posat a treballar amb els jugadors aquesta mateixa setmana. El també ex-jugador vermell-i-negre s’ha mostrat molt il·lusionat en la seva tornada al club i ha definit el projecte com un ‘repte molt bonic’. En el seu retorn a la casa, Garcia encetarà el nou repte davant el Mollet CF el proper diumenge 28, un equip que es perfila com a rival directe per la permanència a Primera Catalana.

Garcia ha dirigit el primer entrenament a la ZEM Jaume Tubau i ha començat a preparar amb els nois el matx de diumenge, que tindrà lloc a Mollet. El proper partit del SantCu a casa, on Garcia es presentarà a l’afició, serà el proper 3 de febrer davant el San Juan Atlètic de Montcada, actual 7è classificat.

Abans de la seva tornada al SantCu, Garcia ha estat al Sant Quirze de Segona Catalana, que actualment ocupa la segona posició al grup 3.