El Sant Cugat FC ha tancat l’exercici econòmic del 2017 amb un superàvit de prop de 1.700 euros. Així ho ha comunicat la Junta Directiva del club als socis i sòcies que han assistit aquest divendres a l’assemblea anual ordinària del club, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura. A més, l’entitat esportiva ha presentat uns comptes per al proper exercici que ascendeixen a 323.500 euros, el que suposa un augment en relació amb el darrer mandat. 

D’altra banda, l’assembla ordinària també ha decidit per unanimitat adherir-se al Codi Ètic de la Federació Catalana de Futbol. Amb aquest pas, el club vol reforçar la seva aposta pel futbol formatiu i els valors que transmet l’esport, fet que ja va voler demostrar en el seu moment amb la creació del seu propi codi ètic i l’adhesió a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix.

En el capítol esportiu, el president del club, Llorenç Santasusagna, i el secretari tècnic del club, Ferran Benet, han posat en valor la línia ascendent de resultats esportius i la gran quantitat d’equips que forma el SantCu. A més, Benet ha posat l’accent en què el club comença a ser un referent pel que fa al futbol femení i en el fet que ‘encara podem créixer molt en aquest aspecte’.

Altes i baixes a la Junta Directiva

Finalment, l’assemblea ha donat el vistiplau a unes modificacions en l’organització de la Junta Directiva: així, la sortida de Clara Ravina, de l’àrea esportiva, queda compensada amb l’arribada de Domènech Flotats i Mari Carmen Torres. Elisenda Atar, de la seva banda, s’incorporà en l’àrea social de l’entitat.