El Sant Cugat FC organitza, un any més, el torneig Fundació Vicente Ferrer amb l’objectiu de recaptar fons per al Campus Sant Cugat-Índia, que enguany arribarà a la seva 6a edició. Un any més, els prebenjamins, benjamins i alevins seran les categories protagonistes de la mà d’equips com el Barça, el Girona, l’Espanyol o l’ASL Japan. El nostre club participarà amb dos equips a cada categoria.

La trobada tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera, que acollirà la fase de grups dels alevins, i a la seu del SantCu, la ZEM Jaume Tubau, on tindrà lloc la fase de grups de la resta de categories i també la fase final. La final prebenjamí serà quan passin deu minuts de les sis de la tarda i la benjamí i aleví, quan faltin 20 minuts per a les set. Posteriorment, es farà l’entrega de premis.

El preu de la inscripció és de 12 euros per cada jugador. L’objectiu del club és recaptar més de 4.000 euros per poder finançar el viatge dels entrenadors i entrenadores que viatjaran a l’Índia el proper estiu, en el marc del campus Sant Cugat-Índia que el mateix club va impulsar ara fa 6 anys.

En la primera edició, celebrada l’1 de març del 2014, el Sant Cugat Esport FC va recaptar 1.250 euros, que va lliurar a la Fundació Vicente Ferrer. En aquella ocasió el FC Barcelona es va adjudicar les victòries en les categories prebenjamí i benjamí, mentre que el RCD Espanyol ha va fer amb els alevins.