Aquests dies de pont el SantCu ha continuat les activitats a diferents torneigs.

El club va participar a la prestigiosa VIII Media Gol Cup, on l’any passat va fer història al classificar els 4 alevins que s’hi van presentar. A l’edició del 2017, 5 equips van ser els que van representar al Sant Cugat FC: Els alevins, A, B, C, D i F.

L’Aleví A dirigit per Oriol Peix, va tenir una gran actuació i va aconseguir la classificació per a la fase final que es disputarà aquest cap de setmana. S’enfrontarà a FC Barcelona, Atlètic de Madrid, Spartak de Moscow, UE Sant Andreu i CE Hospitalet. Sense dubte un repte complicat, però una experiència que de ben segur disfrutaran molt, tant jugadors com cos tècnic.

L’Aleví B de Xavi Balanyà no va tenir tanta sort. I es que van ser eliminats després d’un bon duel amb el Nàstic de Manresa durant tota la fase previa, però finalment la sort no els va somriure i es queden fora de l’edició d’aquest any després d’una gran participació.

L’Aleví C, dirigit per Jan Salabert, va patir de valent durant tota la jornada i finalment no va aconseguir l’objectiu de passar de ronda. De ben segur tant jugadors com cos tècnic podràn extreure conclusions d’aquesta experiència de cara al futur.

L’Aleví D de Simon Basanta va ser el segon equip del club classificat. Després d’una molt meritoria actuació, els vermell i negres van aconseguir imposar-se als seus rivals, amb un gran joc. A la ronda final l’Aleví D haurà de jugar contra FC Barcelona, Màlaga CF, Sant Kevin’s Boys i Nàstic de Manresa.

Finalment, l’Aleví F, dirigit per Sergi Pintado, va caure a la fase prèvia després d’una bona participació, tot i caure eliminats. L’experiència de ben segur enfortirà l’equip de cara als compromisos que tenen d’ara endavant a la lliga.