La santcugatenca Aura Tomàs va iniciar al febrer una recollida de taps de plàstic per aconseguir finançament per a una nova cadira de rodes. L’Aura, que pateix paràlisi cerebral des del seu naixement, va recaptar més de 6.000 euros de particulars i està a l’espera de que li arribi una subvenció de la Generalitat per poder comprar la nova cadira.

A Sant Cugat hi han hagut més de vint punts de recollida, un d’ells a la ZEM Jaume Tubau, on l’Aura ha recaptat una gran quantitat de taps per a la seva campanya que va finalitzar l’11 de Novembre, coincidint amb la data del seu 18è aniversari.

Des del Sant Cugat FC ens sentim molt orgullosos d’haver pogut formar part d’aquest gran projecte i desitgem a l’Aura Tomàs el millor pel futur i que la nova cadira de rodes li pugui fer la vida una mica més fàcil.