El període d’inscripció per al campus que organitza el Sant Cugat FC per les vacances de Nadal ja està obert. Durant els dies 27, 28 i 29 de desembre, i del 2 al 5 de gener, podeu apuntar els vostres fills i filles al campus perquè aprofundeixin en diferents aspectes del joc. L’horari serà de 9,30 h a 13,30 h, tot i que també existeix la possibilitat d’arribar a les 8, 30 h i marxar a les 14 h. Com és habitual, l’estada tindrà lloc a la ZEM Jaume Tubau i les inscripcions estan obertes a partir dels 5 anys.

El preu serà de 100 euros per a socis i sòcies del club, mentre que la resta de famílies hauran d’abonar 110 euros per persona. El campus inclou sessions de vídeo i anàlisi de conceptes tàctics, entrenaments específics per als porters i porteres així exercicis concrets per a la resta de demarcacions.

Per més informació:

Pots acudir a la secretaria del club, de dimecres a divendres de 18 h a 20,30 h.

Envia un correu a santcugatfc@telefonica.net

Truca al 93 589 44 71 (en horari de secretaria)