Cop de puny sobre la taula del Sant Cugat FC per allunyar-se una mica de les darreres posicions de la classificació del grup 1 de Primera Catalana. El primer equip ha golejat (5-1) el cuer, l’UE Castellar, en una gran primera part en què Lucas Palma i Oriol Fernández han anotat dos gols cadascun. Ferran Roca ha completat l’exhibició golejadora de l’equip poc després del minut 20. Amb aquest triomf, els de Lluís Macià agafen una mica d’aire abans de visitar el camp del Vic, actualment quart classificat de la taula.

El SantCu ha sortit molt endollat i amb ganes de donar una alegria a la seva afició. Al minut 2 Fernández ha obert la llauna després d’una assistència de Seydou, i poc després Palma ha rematat amb contundència un còrner. Ambdós jugadors s’han repartit els dos següents gols, després que el Castellar passés per uns moments de confusió i cometés diverses errades en defensa.

Són tres punts molt importants per agafar confiança. En aquesta categoria no et regalen res i avui ha estat un partit especial. [Lluís Macià en declaracions a Cugat.cat]

Durant tota la primera part el SantCu ha dominat la possessió i ha tancat el rival durant llagues fases del lloc, aprofitant en gran mesura les ocasions que generava. Al minut 25 el marcador ja reflectia un contundent 5-0. Només al tram final de la primera part el Castellar s’ha tret les pors i ha generat perill a la porteria de Juanmi, que ha respost molt bé davant d’un parell d’ocasions dels atacants del Castellar.

La segona part ha estat un equilibri de forces, en què el SantCu ha dosificat les seves forces i el Castellar ha volgut sortir de la ZEM Jaume Tubau amb sensacions més positives que les de la primera meitat. El gol de l’honor dels vallesans ha arribat després d’una passada de la mort al primer toc, una jugada on Unai, que ha substituït Juanmi durant la meitat de la segona part, no ha pogut fer més.

El proper partit del primer equip tindrà lloc el proper diumenge, 29 d’octubre, al camp del Vic a partir de les quatre de la tarda.