Amb l’arribada de la nova temporada hem decidit donar un cop de volant i apostar per reforçar la vessant comunicativa del club a través d’un nou espai web. Pretén ser un espai adaptat als nous temps, amb un format adaptat a les tauletes i els telèfons intel·ligents i amb continguts multimèdia.

L’objectiu és actualitzar-la tant com sigui possible perquè estigueu ben informats de les novetats referents al club, ja siguin esportives o institucionals. Així, hi trobareu les darreres novetats dels nostres primers equips, però sense oblidar la forta aposta que fem pel futbol base i pels nostres projectes solidaris, com el campus Sant Cugat-Índia.

Aquesta és la primera versió, però penjarem al més aviat possible les fotografies dels nostres equips i les seccions que encara tenim pendents d’obrir al web.