Benvinguda

Benvolguts socis, sòcies, amants del futbol i gent de Sant Cugat,

en el meu nom i el de tota la junta directiva us dono la benvinguda a la nostra pàgina web. Un espai 2.0 que hem renovat recentment amb l’objectiu d’adaptar-nos als nous temps i reforçar el vincle amb tots i totes vosaltres. Volem que aquesta sigui una pàgina que estigui ben al dia de tots els esdeveniments lligats al nostre club i que comuniqui el que és i vol continuar sent el SantCu, una entitat que aposta ben fort pel futbol base i també per la seva vessant social i solidària.

Som una entitat amb 630 jugadors i 43 equips i que es nodreix de manera essencial dels joves apassionats del futbol. Ja siguin joves promeses o siguin nois i noies que busquen senzillament millorar i passar-s’ho bé a través de la pilota, els ensenyem tot el que podem sobre aquest meravellós esport d’equip. Ara bé, també els inculquem valors fonamentals en l’esport com són el respecte, el companyerisme, l’afany de superació…

El nostre és un club centenari, amb vivències per part de moltíssimes persones -unes absents, d’altres presents- que han dedicat un munt de temps per tal que avui estem aquí. Històries sovint visibles, d’altres vegades anònimes, però totes elles importants per entendre les passes que ha fet el SantCu per arribar en aquest gran estat de forma a ple segle XXI. Vull agrair a tota aquesta gent el seu suport i implicació.

Gràcies a totes les persones que ens ajuden avui dia a formar jugadors i jugadores, però sobretot persones.

Llorenç Santasusagna

President del Sant Cugat FC

Foto: TOT Sant Cugat