BEQUES ESTATS UNITS

El Sant Cugat Futbol Club ha signat un conveni de col·laboració amb Decoasports per oferir als seus socis un nou servei FORMATIU als EEUU per garantir noves oportunitats acadèmic-esportives pels nostres jugadors i jugadores que tinguin entre 11 i 21 anys.

Els programes que Decoasports ofereix són:   

BEQUES de FUTBOL UNIVERSITÀRIES: Estudiar una carrera universitària a EEUU amb beca esportiva de futbol, competint a la lliga universitària americana. Cal preparar-se a partir dels 15 anys (de CADETS fins a JUVENILS).

SUMMER CAMP: Aprendre anglès durant 4 setmanes de juliol a Houston, convivint amb una família americana, entrenant a futbol i fent excursions. Adreçat a joves d’ 11 a 21 anys (d’ ALEVINS fins a JUVENILS)

ANY ACADÈMIC: Estudiar un curs acadèmic (ESO o Batxillerat, convalidat amb el sistema espanyol) a EEUU, convivint amb una família americana i entrenant a futbol. Adreçat a joves d’ 11 a 21 anys (d’ ALEVINS fins a JUVENILS)

CURSOS PRE-UNIVERSITARIS: Preparar els exàmens de TOEFL, SAT o GED per l’accés a la Universitat americana i entrenant a futbol. A partir de JUVENILS.


Esperem que aquest nou servei sigui del vostre interès.

Més informació a Decoasport.