Amb la pre-temporada en marxa i la tornada a l’activitat dels 52 equips del SantCu, el passat dilluns 2 de setembre vam celebrar la I Gala d’Entrenadors del club.

Una trobada que va servir per donar la benvinguda a tots i totes els nous membres de la família vermell-i-negre, mostrar-los la metodologia de treball de l’entitat i una gran manera d’arrencar el curs la màxima ambició i il•lusió col•lectiva.

La Junta Directiva i els Coordinadors de F11, FutFem i F7 es van encarregar de presentar les línies mestres del projecte. Per la seva part, el President Llorenç Santasusagna va destacar que “el SantCu és un club gran de Catalunya, un referent esportiu i social. També som un gran club, on es cuida de la formació i educació dels jugadors i jugadores”. El President va animar els entrenadors, qui són “el mirall dels esportistes, els responsables de la seva fornació i d’ensenyar-los què significa ser del SantCu”.

En total, més d’un centenar d’entrenadors van participar de la trobada, on també es van presentar les diverses àrees específiques de treball, com l’Àrea de Metodologia, l’Àrea de Fisioterapia, l’Àrea de Psicologia o l’Àrea de Porters.

#SomVermelliNegres

#SomelSantCugat