El Primer Equip Femení del Sant Cugat F.C. ja té el calendari oficial de Lliga per a la temporada 2024-25. 

Un any on tornem a ser dins del Grup 1 (i únic) de Preferent Femení, on ens enfrontarem a rivals que ja són vells coneguts, i a d’altres que arriben amb molta força.

Enguany es dóna una circumstància ben curiosa. Tan el Masculí com el Femení començaran i acabaran la Lliga a la ZEM Jaume Tubau. En el cas de les de Raul Raposo, els enfrontaments són els següents:
J1 – 22/09, Fundació Reus
J30 – 18/05, Escola de Futbol Mataró

El calendari complet el podeu consultar aquí.

Els rivals del SantCu aquesta temporada són:
Futbol Club Barcelona ‘C’, Cerdanyola del Vallès, Guineueta, Mataró, Europa ‘B’, Fundació Reus, Fundació Terrassa, Girona, La Roca Penya Blanc Blava, Llerona, Pallejà, Pontenc, Porqueres, Sant Gabriel, Santa Susanna. 

Raul Raposo: “tenim il•lusió per estar a la part alta”
Amb els equips i el calendari ja confirmat, el nou entrenador vermell-i-negre assegura que el grup “pujarà de nivell, ja que la majoria d’equips ens estem reforçant bé. Ens coneixem molt amb la majoria d’equips, i també entre les jugadores”. Raposo destaca l’ascens del Barça ‘C’ i l’Europa ‘B’ com “dos conjunts que tot i venir d’abaix, a priori han d’estar a un nivell molt alt”, juntament amb el Sant Gabriel. Pel que fa a la plantilla del SantCu, el Míster assegura que “no tenim més objectiu que estar a la part alta. Es respira i l•lusió i ganes de començar a treballar de part de totes les integrants de l’equip”.

Imatge de presentació de Raul Raposo com a entrenador // Sant Cugat F.C.

El Primer Equip Femení del SantCu començarà la pretemporada el 19 d’agost, i disputarà 3 partits amistosos contra Seagull (3a RFEF, 24 d’agost), Llevant Badalona (Juvenil ‘A’, 31 d’agost) i Fundació Reus (Juvenil ‘A’, 14 de setembre). El 6 de setembre, es disputarà el Torneig dels Històrics, que a la fase de grups ens encreuarà amb el Terrassa i el Sants.

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat