El Primer Equip Masculí del Sant Cugat F.C. ja té el calendari oficial de Lliga per a la temporada 2024-25. 

Enguany, la Federació Catalana de Futbol ens ha canviat de grup, deixant el Grup 2 per passar al Grup 3. Això implica nous rivals, nous desplaçaments i mateixes ganes de competir setmana rere setmana.

Un dels aspectes positius és que els de Joel Bravo començaran i acabaran la Lliga a la ZEM Jaume Tubau:
J1 – 22/09, La Sènia
J30 – 18/05, Juventud 25 de Septiembre

El calendari complet el podeu consultar aquí.

Els rivals del SantCu aquesta temporada són:
Ascó, Camarles, Canonja, Ciudad Cooperativa, El Catllar, Fundació Atlètic Vilafranca, Juventud 25 de Septiembre, La Sènia, Martorell, Sant Ildefons, Santboià, Santfeliuenc, Sitges, Tortosa Ebre i Viladecans.

Joel Bravo: “tenim moltes ganes de començar”
Una vegada confirmats els rivals i el calendari de lliga, l’entrenador del Primer Equip Masculí, Joel Bravo, assegura que “és un grup molt competitiu, amb molts desplaçaments i amb equips amb experiència en les màximes categories del país. Començar a casa serà important, com també acabar amb els nostres a la graderia pot ser significatiu”. El Míster creu que “hem de fer del Tubau un fortí des del primer fins el darrer partit de lliga”. Per últim, Joel explica que “estem tots amb moltes ganes de que comenci a rodar la pilota, posant-nos al dia amb els equips contra qui ens tocarà suar de valent per fer el millor futbol possible i per complir l’objectiu d’arribar a les últimes jornades amb opcions de tot”.

Joel Bravo, Entrenador del SantCu // Aina Villares

El Primer Equip Masculí del SantCu començarà la pretemporada el 19 d’agost, i disputarà 7 partits amistosos contra Manlleu (Lliga Elit, 24 d’agost), Santfeliuenc (25 d’agost), Can Vidalet (Lliga Elit, 31 d’agost), Caldes de Montbui (1 de setembre), Argentona (7 de setembre), Mollet (8 de setembre) i Parets (14 de setembre).

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat