No és que ens repetim cada setmana, però aquesta jornada torna a ser vital pel Primer Equip Masculí i el Primer Equip Femení del SantCu. Tots dos conjunts afronten partits importantíssims per mantenir vives les aspiracions d’ascens, i encara l’aturada per Setmana Santa amb la màxima confiança possible.

Diumenge, a les 12h, el Masculí visita el Mpal. Feliu i Codina per enfrontar-se a l’Horta. Un històric que rebrà els d’Oriol Alcázar amb urgències per no despenjar-se de la lluita per accedir a SuperLliga. Per la seva part, els santcugatencs que necessiten recuperar sensacions i bon joc després de la sorprenent derrota per 1 – 3 dissabte passat contra el Tàrrega. Els vermell-i-negre, a més, tenen l’oportunitat perfecta per revertir la mala dinàmica que arrosseguen com a visitants. Dels últims 7 partits fora de la ZEM Jaume Tubau, el SantCu ha sumat 2 punts de 21 possibles, acumulant 2 empats i 5 derrotes. No es guanya fora de casa des de fa, precisament, una volta sencera (1 – 3 a camp del Tàrrega).

Ruy Gama celebra el gol vs U.E. Rubí // Sant Cugat F.C.

Al partit d’anada a la ZEM Jaume Tubau va acabar amb victòria del Sant Cugat per 1 – 0, gràcies a un solitari gol de cap de Raül Manso. Per tot plegat, aconseguir la victòria en aquesta jornada 23 del grup 2 de Primera Catalana és importantíssim. A més, el cap de setmana està replet d’enfrontaments directes dels rivals més immediats del Sant Cugat. Sumar els tres punts i una bona combinació de resultats faria que els d’Oriol Alcázar arribessin a l’aturada en posicions d’ascens. Actualment, el Primer Equip Masculí ocupa la 8ª posició amb 32 punts, i és només a 2 punts de SuperLliga. Per la seva part, l’Horta és 10è amb 28 punts, i és un dels pitjors locals de la lliga, amb només 3 victòries i 2 empats.

El partit és podrà seguir en directe via Twitch de l’Horta.

Diumenge a les 16h arriba el torn del Femení, que rep a casa a l’AEM Lleida ‘B’. Un duel absolutament vital per les de Nacho Casanova, que enfronta a dos rivals directes en la lluita per l’ascens a Primera Divisió Nacional. Les santcugatenques ocupen actualment la 3ª posició de la Fase d’Ascens amb 45 punts, i les lleidatanes són 2es amb 47 punts.

És, a més, un duel on les vermell-i-negres voldran venjar-se, sens dubte, de les dues derrotes que s’han donat aquesta temporada en els partits de Fase Regular. De fet, l‘AEM ha estat l’únic equip capaç d’assaltar el Jaume Tubau aquesta temporada. Va ser al duel d’anada (1 – 4) de la primera fase de la temporada. La resta de jornades con el Sant Cugat ha actuat com a local, el resultat ha estat de tres punts a la butxaca.

Imatge de la banqueta del Sant Cugat vs Girona a Montilivi // Sant Cugat F.C.

Aconseguir un bon resultat aquest cap de setmana serviria a les de Nacho Casanova per reforçar una mica més les opcions de lluitar fins l’últim moment per l’ascens. El frec a frec amb Igualada i AEM ‘B’ està sent d’allò més apassionant, sense oblidar-nos del Porqueres, que tot i tenir 48 punts (un menys que l’Igualada, tres més que el SantCu), té pitjor coeficient i per tant ocupen la 4ª posició.

L’emoció està servida i els nostres Primers Equips necessiten el suport de la família i afició santcugatenca. Som-hi, SantCu!

#SomVermelliNegres
#SomelSantCugat