Fa 50 anys, per impulsar el futbol femení, es van ajuntar una marca de licors, una radio i un diari. El resultat va ser la primera “lliga” anomenada COPA PERNOD, amb l’ajuda del programa radiofònic PERNORAMA de Radio Reloj (Radio Nacional de España) i EL MUNDO DEPORTIVO amb tota una pàgina sencera cada dimecres i divendres. Aquest divendres dia 29 a les 19h30 i a la Casa de Cultura de Sant Cugat us oferirem un extens reportatge d’imatges per rememorar els 50 anys del primer equip femení de la nostra ciutat. Us explicarem qui va ser la Kathrine Switzer i què hi té a veure la Marató de Boston del 1967.

Sortiran protagonistes com la Lola Flores, Marujita Díaz, Rocio Durcal, Massiel, Salomé, Joan Manuel Serrat i Raphael, entre molts d’altres. Recordarem com era la societat de l’època i la del nostre poble per endevinar amb quines dificultats es van trobar. Sabrem com les va tractar la premsa de l’època, els reportatges, els acudits i fins i tot les pel·lícules dedicades a elles.
Ens preguntarem quins estereotips van ajudar a canviar i ser conscients de si tenim la feina feta o ens resta un bon camí per a recórrer.
No hi podeu faltar, entendreu els “perquès” de la nostra Marató de Boston.

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!
Twitter: @SantCugatFC
Instagram: @SantCugatFC
Web: santcu.cat