El Sant Cugat FC ha aconseguit tres punts (2-1) que el permeten continuar a la zona noble de la classificació de Preferent com a quart classificat. Davant d’un difícil rival com és el Sant Andreu, que només havia perdut un partit, les de Toni Polidano han plantejat un partit molt sòlid al darrere i amb contundència al davant.

Carlota ha estrenat ben aviat el marcador, i des d’aleshores el partit s’ha convertit en una dura disputa al mig del camp i poques ocasions. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, però tot just després el Sant Andreu ha posat una marxa més i ha generat més perill a la porteria vermell-i-negre. Precisament ha estat en aquest moment quan una bona combinació ha permès al SantCu avançar-se 2-0 en el marcador. Amb aquest cop moral, les de Polidano haurien pogut sentenciar el partit de la mà d’Ari i Carlota però, per contra, una espectacular xilena ha permès l’equip visitant escurçar diferències a cinc minuts del final.

El SantCu ha mantingut el cap fred i, malgrat un ensurt en una de les darreres jugades en un córner, ha pogut mantenir les de Sant Andreu a ratlla. La propera setmana les noies visitaran el camp del Cerdanyola, cinquè classificat, en un duel vallesà per acostar-se a les posicions més capdavanteres de la Preferent femenina.