Ahir dijous 12 d’Octubre, va tenir lloc a la ZEM Jaume Tubau la presentació dels equips de futbol base i amateur del SantCu que ajudaran al club a seguir creixent durant la temporada 2017-2018.

Des dels patufets fins als primers equips, masculí i femení, van desfilar per la gespa del nostre camp en un acte multitudinari, disfrutat per moltes families i amics de jugadors del club. Però, no només ells van ser els protagonistes de la presentació. Els personatges de la saga Star Wars, no es van voler perdre tampoc aquest esdeveniment, i vam poder veure a Luke Skywalker i Lord Vader entre d’altres.

Un cop finalitzada la presentació dels equips, es va fer entrega del premi Personatge de l’Any a Jorge Salvatierra, empleat de la ZEM Jaume Tubau, que pren cura de que les instalacions estiguin en les millors condicions possibles, ja sigui regant els camps, activant la il·luminació quan és necessàri o rebent a jugadors i families sempre amb un somriure.

També vam comptar amb la participació de l’Aura Tomàs. Una santcugatenca molt especial que va iniciar un projecte al Febrer per poder recollir suficients taps de plàstic per poder comprar-se una nova cadira de rodes, que té un cost d’entre 12.000 i 13.000 euros. Una xifra que esperem que arribi abans de l’11 de Novembre, dia en que finalitza la recollida de taps, coincidint amb el 18è aniversari de l’Aura. Podeu dipositar els vostres taps a l’entrada de la ZEM Jaume Tubau a la capsa que teniu a disposició.

Durant els parlaments el regidor d’esports Eloi Rovira ha volgut assenyalar que “és un club galàctic, per la feina que fa amb els nois i noies; pels resultats esportius, que són moltíssims i molt bons, perquè és un club centenari i perquè té una capacitat formativa i humana que desenvolupeu a través de l’esport”.

El president, Llorenç Santasusagna ha destacat el fet de que el Sant Cugat FC segons un estudi a dia d’avui és el 14è millor club de futbol base de Catalunya, que durant aquestes setmanes s’iniciarà la Campanya Sant Cugat-Índia d’aquesta temporada i l’inauguració de la nova web del club, que funcionarà a ple rendiment al mes de Novembre.